Willem Hilberdink presenteren

Sprekers en docenten staan bij ons in de spotlights

Podcast gesprekken, Sneaker Classes en sparring sessies met personal trainers

Waardevolle samenwerkingen

Willem Hilberdink Unscared

Willem Hilberdink, Unscared Fitness & Consulting

Veel mensen kennen Willem vanuit de Crossfit wereld waar hij ruim 6 jaar actief is en, samen met zijn partners, een duidelijke visie heeft en sterk merk aan het bouwen is.

✅ Unscared Fitness kent op z'n piek 600 leden (geen slapende leden!)✅ Bij de Unscared Coach course hebben ze maar liefst 100+ coaches opgeleid✅ Een kleine 20 opgeleide (en goedbetaalde) coaches zijn werkzaam bij Unscared

Sinds een paar jaar is hij betrokken bij Build a Better Box. Een inspirerend en waardevol event dat jaarlijks plaatsvindt en nog steeds groeiende is.

Wat mensen vaak niet weten, is dat hij ook een business coach is. 

Alle redenen om zijn kijk onder de loep te nemen en je te laten inspireren.

remi-brouns-fitfair-jaarbeurs-mei-2022

Remi Brouns, Sportverloning & o.a. Fitbusiness Podcast

Hij begon letterlijk op de vrijdag avond als fitnessinstructeur op de sportvloer. Heeft stap voor stap de branche vanuit alle facetten leren kennen. Van management, tot opleidingen verzorgen, van sales tot personeelszaken.

Sinds 20 jaar actief ondernemer en momenteel actief als trainer en presenter bij LesMills en HDD. Eigenaar van Sportverloning en Speakerboxx. Reebok ambassadeur en vak-idioot binnen de sportbranche.

"Als vak-idioot in fitnessland en ondernemer ben ik constant opzoek naar nieuwe innovaties en manieren om de sportbranche succesvol te houden."

Een serieuze speler die gemotiveerd is om jouw als personal trainer/coach en de sportbranche te laten floreren!

timo-hans-spreker-kwartaal-event1

Timo Hans, Physis Academy

Timo Hans is één brok inhoudelijke kennis. Maar wat heb je aan kennis als je geen resultaten behaald? Juist! Met dat doel is Timo Physis Academy gestart. Een van de snelst groeiende opleidingen voor behandelaars en trainers. Cursisten behalen de meest bizarre resultaten bij hun klanten. Van het oplossen van slaapproblemen en chronische pijn tot een veel hoger energie niveau en verantwoord veel afvallen. 

Daarnaast is Timo professioneel spreker voor Young Professionals. Met zijn tegenstrijdige benadering op stress is hij veel gevraagd spreker. Zijn stress aanpak is uniek en als je het aan Timo zelf vraagt 'de enige manier om stress vandaag de dag te benaderen'. 

Ben je op zoek naar inspiratie, inhoudelijke kennis en het behalen van prachtige resultaten? Dan moet je zeker eens aanschuiven op een event waar Timo spreekt!

marcel-heinsen-spreker-ondernemen-op-sneakers

Marcel Heinsen, CrossFit Domcity

Marcel Heinsen is een zogenaamde "oude rot" in het vak. Op 18 jarige leeftijd is hij gestart met zijn Personal Training, is vervolgens hoofdtrainer geweest van de grootste buitensport organisatie: de bootcampclub en runt nu ruim 5 jaar CrossFit Domcity.

Ook heeft de beste man een topsport verleden in de pocket met de sporten rugby, bobslee en atletiek. Kortom, een flinke bak aan ervaring!

Hij pakt hij regelmatig de telefoon op om samen met zijn grootste "concurrent" Willem Hilberdink te sparren over het ondernemerschap. Op deze manier houden ze elkaar scherp en halen ze het beste in elkaar naar boven. Een mooi voorbeeld voor onze community.


portrait-henry-omniyou.jpg

Henry Cheung, Omniyou

Henry is een ervaren wetenschapper met een bewezen geschiedenis van werken in het Universitair Medisch Centrum. Bekwaam in celcultuur, histologie, (fluorescentie)microscopie en in vivo technieken. Sterke onderzoeksprofessional met een Master's Degree gericht op Experimentele Dierwetenschappen aan de Universiteit Leiden.

Hij heeft drie jaar ervaring in accountmanagementfuncties binnen de Life Science-sector en zes jaar ervaring met het geven van fitness- en groepslessen.

Bioloog en sporttrainer Henry geeft tijdens deze sessie antwoord op de vraag hoe je inzichten vanuit een DNA-rapport in kunt zetten om een persoonlijk trainingsschema op te stellen.

Een schema dat dus naadloos aansluit op de genetische aanleg van de klant.

Het DNA-profiel zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden als het gaat om de aanleg voor bijvoorbeeld: VO2max-verbetering, lactaatdrempel-verhoging, maar ook blessuregevoeligheid

portrait-lody-omniyou.jpg

Lody de Groot, Omniyou

Lody heeft een passie voor wetenschap en deelt graag zijn kennis. "Ik hou van de uitdaging om complexe biomedische informatie aan het grote publiek te communiceren."

Als biomedisch wetenschapper heeft hij in het laboratorium gewerkt aan een scala aan onderwerpen, van evolutie en populatiegenetica tot fundamentele neurowetenschappen en hersenziekten zoals de ziekte van Alzheimer en White Matter-stoornissen bij kinderen.

Biomedisch wetenschapper Lody zal een inkijkje geven in het menselijk lichaam en hoe erfelijke eigenschappen kunnen worden bepaald en hoe deze kennis toegepast kan worden op bijvoorbeeld sporttraining, maar ook voedingskeuzes. 

Een DNA-profiel kan namelijk ook inzicht geven in de stofwisseling van het lichaam en laat bijvoorbeeld zien of een voedingspatroon hoog in eiwitten voor die persoon eigenlijk wel optimaal is.

Rob Trousselot LIJFSTIJL Coaches

Rob Trousselot, LIJFSTIJL Coaches

Rob Trousselot is een veelzijdig ondernemer en ruim 20 jaar actief in de Fitness branche. Zijn trademark: oplossingsgericht, daarnaast is zijn kennis is groot en gaat way back!

Naast zijn eigen Fitness en PT studio's is hij oprichter en mede-eigenaar van LIJFSTIJL Coaches, een kennisnetwerk dat op zakelijk en inhoudelijk gebied nagenoeg alles faciliteert voor startende, maar zeker ook reeds ervaren Health Professionals.

Bewezen concepten die regelmatig met succes toegepast worden door ruim 500 Personal Trainer/Coaches binnen 125 PT studio’s in Nederland en België. 

Zijn slogan: "Waarom moeilijk doen, als het samen kan"  zou jou alleen al in beweging moeten krijgen om te luisteren wat zijn concepten voor jou als personal trainer/coach kan betekenen.

prepperdeprep

Christopher Marks & Kenneth Plat, PREPPERDEPREP

Christopher Marks is ooit begonnen als videograaf, hij besefte na zijn studie dat hij het vak het beste kon leren in de praktijk. Al snel was hij bekend met storytelling en ging hij zich meer in marketing verdiepen. Branding is een groot onderdeel van marketing

Chris werkt veel met Uitgeverijen, Video Marketeers, Gemeentes, Media, Onderwijs & Reclamebureau’s. Denk aan de grotere merken als: Reebok, Adidas, Bol.com en infoplaza. Een goede reden om als Personal Trainer even voor te gaan zitten.

Kenneth heeft een achtergrond bij de Universiteit en heeft voeding en diëtiek gestudeerd. Hij is lifestyle coach en werkzaam bij UnScared Fitness. Unscared is een premium gym, gevestigd in het centrum van Utrecht.

Met de kennis van Kenneth over voeding, een goede kok en een super goede branding technieken van Chris, kunnen ze mensen inspireren en motiveren.

Igor Gootjes - Selfcontrol Marketing

Igor Gootjes, Personal Trainer & Selfcontrol

Igor heeft met zijn Personal Training en Leefstijl Studio's in Noord Nederland, alle aspecten van ondernemerschap wel meegemaakt.

Uiteraard gingen deze 20 jaar met ups en downs, maar hierdoor heeft hij veel geleerd over ondernemen in de Personal Training en fysiotherapie branche. 

Ervaring:✅ IGOFIT Personal Training en Leefstijl Studio✅ Coach G.E.L.U.K. Team IDDD
✅ OZD Training

Nu heeft Igor de handen ineen geslagen met Wassili en helpen zij met SELFCONTROL ondernemers in de gezondheidsbranche te groeien middels het automatiseren van marketing, sales processen.

Wassili Birbilis Selfcontrol Marketing

Wassili Birbilis, Digital Marketeer & Selfcontrol

Wassili heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld als een internationale autoriteit op gebied van digital marketing.

Expertise:✅ SAAS-startups helpen bij het uitbreiden van bedrijven in Europa✅ Alles wat te maken heeft met Europese omzet en belastingen (BTW Compliance) voor SAAS bedrijven (BTW TARIEVEN, VATMOSS, Boekhouding)✅ Consultancy op het gebied van trechters en bedrijfsautomatisering

Met deze kennis heeft hij o.a. Igor geleerd om zelf de instroom van nieuwe klanten te automatiseren.

Nu heeft hij samen met Igor de handen ineen geslagen en helpen zij met SELFCONTROL ondernemers in de gezondheidsbranche te groeien middels het automatiseren van marketing, sales processen.