Willem Hilberdink presenteren

Sprekers en partners staan bij ons in de spotlights

Op live (kwartaal) events, in podcast gesprekken en sparring sessies met personal trainers

Waardevolle samenwerkingen

Willem Hilberdink Unscared

Willem Hilberdink, Unscared Fitness & Consulting

Veel mensen kennen Willem vanuit de Crossfit wereld waar hij ruim 6 jaar actief is en, samen met zijn partners, een duidelijke visie heeft en sterk merk aan het bouwen is.

✅ Unscared Fitness kent op z'n piek 600 leden (geen slapende leden!)✅ Bij de Unscared Coach course hebben ze maar liefst 100+ coaches opgeleid✅ Een kleine 20 opgeleide (en goedbetaalde) coaches zijn werkzaam bij Unscared

Sinds een paar jaar is hij betrokken bij Build a Better Box. Een inspirerend en waardevol event dat jaarlijks plaatsvindt en nog steeds groeiende is.

Wat mensen vaak niet weten, is dat hij ook een business coach is. 

Alle redenen om zijn kijk onder de loep te nemen en je te laten inspireren.

Remi Brouns, Sportverloning & o.a. Fitbusiness Podcast

Hij begon letterlijk op de vrijdag avond als fitnessinstructeur op de sportvloer. Heeft stap voor stap de branche vanuit alle facetten leren kennen. Van management, tot opleidingen verzorgen, van sales tot personeelszaken.

Sinds 20 jaar actief ondernemer en momenteel actief als trainer en presenter bij LesMills en HDD. Eigenaar van Sportverloning en Speakerboxx. Reebok ambassadeur en vak-idioot binnen de sportbranche.

"Als vak-idioot in fitnessland en ondernemer ben ik constant opzoek naar nieuwe innovaties en manieren om de sportbranche succesvol te houden."

Een serieuze speler die gemotiveerd is om jouw als personal trainer/coach en de sportbranche te laten floreren!

Igor Gootjes - Selfcontrol Marketing

Igor Gootjes, Personal Trainer & Selfcontrol

Igor heeft met zijn Personal Training en Leefstijl Studio's in Noord Nederland, alle aspecten van ondernemerschap wel meegemaakt.

Uiteraard gingen deze 20 jaar met ups en downs, maar hierdoor heeft hij veel geleerd over ondernemen in de Personal Training en fysiotherapie branche. 

Ervaring:✅ IGOFIT Personal Training en Leefstijl Studio✅ Coach G.E.L.U.K. Team IDDD
✅ OZD Training

Nu heeft Igor de handen ineen geslagen met Wassili en helpen zij met SELFCONTROL ondernemers in de gezondheidsbranche te groeien middels het automatiseren van marketing, sales processen.

Wassili Birbilis Selfcontrol Marketing

Wassili Birbilis, Digital Marketeer & Selfcontrol

Wassili heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld als een internationale autoriteit op gebied van digital marketing.

Expertise:✅ SAAS-startups helpen bij het uitbreiden van bedrijven in Europa✅ Alles wat te maken heeft met Europese omzet en belastingen (BTW Compliance) voor SAAS bedrijven (BTW TARIEVEN, VATMOSS, Boekhouding)✅ Consultancy op het gebied van trechters en bedrijfsautomatisering

Met deze kennis heeft hij o.a. Igor geleerd om zelf de instroom van nieuwe klanten te automatiseren.

Nu heeft hij samen met Igor de handen ineen geslagen en helpen zij met SELFCONTROL ondernemers in de gezondheidsbranche te groeien middels het automatiseren van marketing, sales processen.

Rob Trousselot LIJFSTIJL Coaches

Rob Trousselot, LIJFSTIJL Coaches

Rob Trousselot is een veelzijdig ondernemer en ruim 20 jaar actief in de Fitness branche. Zijn trademark: oplossingsgericht, daarnaast is zijn kennis is groot en gaat way back!

Naast zijn eigen Fitness en PT studio's is hij oprichter en mede-eigenaar van LIJFSTIJL Coaches, een kennisnetwerk dat op zakelijk en inhoudelijk gebied nagenoeg alles faciliteert voor startende, maar zeker ook reeds ervaren Health Professionals.

Bewezen concepten die regelmatig met succes toegepast worden door ruim 500 Personal Trainer/Coaches binnen 125 PT studio’s in Nederland en België. 

Zijn slogan: "Waarom moeilijk doen, als het samen kan"  zou jou alleen al in beweging moeten krijgen om te luisteren wat zijn concepten voor jou als personal trainer/coach kan betekenen.

prepperdeprep_logo_

PREPPERDEPREP, Prepmeals for athletes

Je hebt functioneel eten (ook wel voeding) en lekker eten. Het eerste voorziet je lichaam van onder andere energie én het tweede... Tsja, dat brengt gewoon een big fat smile on your face. 🤤

Vaak wordt gedacht dat het of het een is, of het ander. Maar wat als je het beste van beide kan hebben?

Zoveel mensen hebben moeite met functionele voeding. Ze zijn te druk, hebben weinig inspiratie of geen idee welke macrobalans hun doel helpt bereiken. Anderen hebben gewoon geen zin om elke zondag 4 uur in de keuken te staan om te mealpreppenMomenteel alleen nog in Utrecht te bestellen en daar mag jij van genieten!Ook wanneer jij je hersens flink aan het werk zet tijdens dit te gekke kwartaal event, staan zij voor jou klaar!

2 juli vertalen zij hun expertise, in praktisch toepasbare oplossingen

kwartaal event 2 juli ondernemen op sneakers.png

Kwartaal event voor ZZP Personal Trainers & coaches

Kom samen met collega’s in beweging en optimaliseer de vitaliteit van jouw business.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, vele collega ondernemers zijn je voorgegaan.


🎓 Remi Brouns, Sportverloning

🎓 Rob Trousselot, LIJFSTIJL Coaches

🎓 Igor Gootjes en Wassili Birbilis, Selfcontrol

🎓 Kenneth & Chris , Prepperdeprep


Klaar om echt het verschil te gaan maken?

Ticket sale sluit op dinsdag 28 juni!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden