Wat ben jij als coach echt waard?

Een van de meest gestelde vragen

Mijn naam is Remi Brouns en ik heb de afgelopen tien jaar mezelf gespecialiseerd op iets waar jij, en heel veel mensen in de sportbranche, zich liever niet op wilde specialiseren. 

Wat ben jij als coach echt waard?

Als ondernemer met Sportverloning is één van de meest gestelde vragen wat een gemiddeld uurtarief is. Dit is tevens de vraag waar het lastigste antwoord op te geven is. 

Naast het feit dat tarieven enorm variëren afhankelijk van de provincie, stad of dorp waar iemand woonachtig is, is er ook enorm veel onduidelijk en dus discussie over:

 • brutoloon;
 • nettoloon;
 • werkgeverslasten etc.

Maar wat als nu eens gaan omdenken?

 • We gaan kijken naar een uurtarief als kosten.
 • We bepalen vervolgens de waarde van de coach en of dit in de kosten past en laten de details over aan de coach.
 • Dit scheelt veel tijd en zorgen voor een werkgever of opdrachtgever.

Je kunt daadwerkelijk voor elke coach een aparte arbeidsvoorwaarden laten instellen, zonder gedoe en met de regie bij je coach. 

Voorkomen onduidelijkheid en onnodige kosten. 

Tijdens deze Sneaker Class gaan we dan ook dieper in hoe we de verdienmodellen moeten veranderen in de sportbranche.

Op deze manier kunnen we langdurige samenwerkingen makkelijker aangaan en tegelijkertijd aan de kwaliteit bouwen en behouden. 

Speciaal voor jou als zelfstandig (personal) trainer/coach, is deze Sneaker Class ontwikkeld


Dit is wat je niet (meer) moet willen:

 1. kopzorgen hebben over jouw waarde;
 2. onnodig risico's lopen;
 3. extra tijd kwijt zijn;
 4. nog meer geld moet investeren.

Na deze Sneaker Class weet je:

 • Waarom je nooit over netto kan en moet praten;
 • Hoe je vanuit kosten kan kijken naar de ruimte van waarde;
 • Hoe je jouw waarde bepaalt;
 • Dat je samen succesvol kan zijn door dit goed af te spreken.
sneakers-visuals-opname-live-sneaker-class-donderdag-29-juli
€ 19,00-
€ 9,00

Sneaker Class opname

Samen kunnen we het simpel en toepasselijk houden.


Je krijgt een hele hoop tips en trucs, waarin dit geen topic meer is dat je liever wegschuift, maar waarin je simpel, snel keuzes kan maken, zonder tien boeken te lezen, met heel veel juridische materie. 

"In tegenstelling tot de Belastingdienst kun jij het ‘wel leuker maken en niet alleen makkelijker"


                   

FAQ Live Sneaker Class

Hoe kan ik deze Live Sneaker Class volgen?

De Live Sneaker Class is online te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Na het aanmelden kom je op een pagina met de link naar deze Live Sneaker Class. Vlak voordat we starten met deze webinar, krijg je nog een reminder via de mail. Zodra de webinar begint, zie je een presentatie van de spreker en de host. Zelf ben je niet in beeld.

Is het mogelijk om later aan te haken?

Dat kan, maar dat is natuurlijk niet ideaal. Je bent zelf niet in beeld, dus wanneer je iets later komt, heeft niemand daar last van. Ben je veel later? Dan raden wij aan om de opname achteraf aan te schaffen en weet je zeker dat je niks mist.

Kan ik vragen stellen tijdens deze webinar?

Ja, graag zelfs! Tijdens de webinar kun je vragen stellen. We houden van interactie! Wel is het handig om de vragen even op te schrijven en aan het einde te stellen. Er is een kans dat jouw vraag al beantwoord wordt tijdens de webinar. Aan het einde blijven we altijd even hangen om vragen te beantwoorden.

Hoelang duurt de Sneaker Class?

Wanneer je hier 60-75 min voor reserveert, weet je zeker dat je niks mist. We streven naar een webinar van 50/60 minuten. Uiteraard blijven we nog even hangen om alle vragen te beantwoorden, zodat iedereen met praktisch toepasbare tips deze webinar kan verlaten.

Krijg ik een replay of de presentatie achteraf opgestuurd?

Nee, we sturen niks toe. Dus hou een notitieblok bij de hand om inzichten te noteren. Wanneer je je hebt ingeschreven, krijg je achteraf de mogelijkheid om de opname met een mooie korting te bemachtigen.

Ik kan niet op de datum & tijdstip van deze Live Sneaker Class. Kan ik deze achteraf bekijken?

Al onze Sneaker Classes zijn achteraf in onze community te vinden. Ben je nog geen lid? Dan kun je een losse Sneaker Class opname bemachtigen via deze pagina.

Ik ben lid van de community en heb een Fitness Professional lidmaatschap. Moet ik me via deze pagina aanmelden?

Dat kan, maar dat hoeft niet. Bij de kalender opties in de community, kun je je rechtstreeks aanmelden en krijg je direct de link voor de webinar.

De Gratis Sneaker Class heb ik inmiddels bekeken en heb hiermee ook toegang tot de community. Maar ik krijg geen toegang tot deze Sneaker Class. Staat dit los van elkaar?

Tof dat je met de Gratis Sneaker Class aan de gang bent gegaan! Deze Sneaker Class is enkel toegankelijk voor Fitness Professional leden. Zij betalen een vast bedrag per maand en hebben overal & onbeperkt toegang tot. Bekijk de lidmaatschap opties via het menu op deze website.

Wat is de investering van de opname van de Sneaker Class?

De eerste week na de opname ontvang je 10 euro korting en kun je deze voor 9 euro bemachtigen. Daarna gaat de prijs omhoog naar 19 euro. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot deze opname en een deel van onze community. * Aangezien deze webinars zijn opgezet voor ondernemende (personal) trainers, zijn de prijzen excl. BTW.