Recap Kwartaal Event voor ZZP Personal Trainers & Coaches, Remi & Naomi
13 juli 2022 
3 min. leestijd

Recap Kwartaal Event voor ZZP Personal Trainers & Coaches, Remi & Naomi

Wat een top middag was dit!

Names de sprekers: Kenneth Plat, Christopher Marks, Rob Trousselot, Wassili Birbilis en Igor Gootjes, onwijs bedankt voor jullie energie en input!

Tijdens het 1e kwartaal event voor de ZZP Personal Trainers & Coaches stonden Remi en Naomi te popelen om de iedereen te verwelkomen bij UnScared Fitness in Utrecht.

Heel fijn om weer samen te kunnen sparren tijdens de 4 business topics die de refu zijn gepasseerd.

De foto's komen binnenkort online en ook de video beelden zullen in de besloten community onder het kopje: KennisLab, terug te vinden zijn.

Zoals aangegeven is het belangrijk om niet alleen actief aanwezig te zijn, maar vooral om de topics die voor jouw business relevant zijn, direct door te pakken.

Het is zonde om deze handvatten en praktisch toepasbare tips op de grote stapel neer te leggen, om het vervolgens te vergeten 😢 

Door de dagelijkse ratrace komt dit te vaak voor en willen wij voorkomen.

Daarom zijn Remi en Naomi druk bezig geweest om het programma op te stellen voor het aankomend kwartaal. Wekelijks komen wij online bij elkaar om gezamenlijk "aan het bedrijf" te werken.

Luister mee en pak eruit wat je direct kunt gebruiken voor jouw business.

Het evenement

De hele dag stond in de teken van jouw doel, het proces en de groei die je door kan maken. We hebben het veel over het woord waarde gehad, het en het toepassende vermogen.

Deze verschillende facetten heb je nodig als ondernemer. We gaan tijdens de support hier hands on op in. Zodat je er echt mee aan de slag gaat.

Als ondernemer is het vaak lastig om de balans te vinden, we gaan snel over op de taak van de dag in plaats van de lange termijn doelen. Tijdens het evenement hebben we besproken hoe je dit toch concreet kan oppakken.

Belangrijk is daarbij, wat jouw waardes zijn en waar jouw focus zou moeten liggen. Welke daarvan moeten dagelijks terug komen, welke wekelijks en hoe je dit kan verwerken in een jaarplan.

Deze basismethodiek komt ook in onze andere artikelen terug. >>>Lees hier, verschillende methodieken om in de juiste focus te komen

Dit fundament mag je niet overslaan, voorkom dat het op de grote stapel komt, maak je plannen waar.

Branding

Christopher en Kenneth hebben het tijdens het evenement over branding gehad. Wij ondernemers doen hier nog veel te weinig mee. Neem de tijd om hier over na te denken. Als je alles hebt, heb je eigenlijk niets, probeer dus in een niche te duiken. Neem je ondernemerschap serieus en biedt duidelijkheid. Branding gaat verder dan hoe je website eruit ziet. Het gaat om de taal die je spreekt, deze taal neem je mee in je branding en je communicatie. 

Creatie

Met z'n allen hebben we gewerkt aan een concept. Rob is erg creatief en alhoewel hij een hele presentatie klaar had, heeft Rob onderweg naar het evenement nieuw inzicht verkregen, door zijn bijrijder, hij gooide zijn halve presentatie aan de kant, om de creativiteit van de andere aanwezigen te bevorderen. Door te zien dat iedereen een bijdrage deed, werd ook duidelijk hoe belangrijk kennis delen is en dat het elkaar niet bijt. Er liggen kansen als je de situatie op een andere manier kan bekijken. Een belangrijke boodschap is dan ook om je krachten te bundelen.

Toekomstbestendig

Igor en Wassili hebben het voornamelijk gehad over de kant en klare campagnes die ze in hun systeem hebben. Igor en Wassili kunnen alles voor jou automatiseren. Ze bieden je een echte lead generator. We onderschatten vaak hoe moeilijk het is om een bedrijf neer te zetten. Maar als je hier maandelijks met Selfcontrol mee aan de slag gaat, dan is het het echt waard, je kan binnen 3 tot 6 maanden al resultaat hebben. Igor en Wassili zijn hier 24 uur per dag mee bezig en jij wil die tijd als (startende) ondernemer aan andere dingen besteden. 

Igor en Wassili zijn voorlopers in deze branche, de trainers die trendy willen zijn en ook voor willen lopen, die zien dit concept zeker zitten.

Het volgende evenement

Ondertussen zijn we al in gesprek met de volgende gasten, deze specialisten, van een opleidingsinstituut/ tot een specialist met een tof concept waar je zeker meer over wilt weten.

Wat we door gaan zetten is dat de topics van de sprekers echt informatief zijn. Er wordt kennis gedeeld, je hoeft geen sales pitch te verwachten. Mocht je verder vragen hebben over het bedrijf en wil je daar iets afnemen dan heb je later de kans om met deze specialisten in gesprek te gaan.

We zitten daar allemaal met hetzelfde doel, zo succesvol mogelijk worden! We gaan als een verlengde van die dag, een topic neerzetten voor de volgende sneaker support. Zodat we op de lange termijn van betekenis kunnen zijn.

Reserveer 1 a 1,5 uur op dinsdag tussen 12.00 en 13.00 uur zodat je echt aan je bedrijf kan gaan werken. Op de website vind je het kwartaal programma, mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn bij de sneaker support, dan heb je de mogelijkheid om deze terug te kijken.

Heb je het kwartaal evenement moeten missen? Er komt een video in de community te staan, pak deze dan nog even mee.

Over twee weken de volgende podcast @ FitNation!

Wil jij voorkomen dat het op de grote stapel komt te liggen?

Haak aan bij ons Kwartaal programma, elke dinsdag 12.00-13.00 uur live online, via zoom.
Uiteraard zijn de opnames terug te vinden in het KennisLab.

Meer info over ons online kwartaal programma vind je >>> via deze link

Njoya day en veel luisterplezier!

Reactie plaatsen