Podcast 73 - Breng jouw PT business naar het volgende niveau!
12 oktober 2022 
6 min. leestijd

Podcast 73 - Breng jouw PT business naar het volgende niveau!

Heb jij voor je gevoel ook altijd tijd te kort om je doelen te behalen? Dat is nu verleden tijd, met deze challenge ga je de weg naar je doelen vastleggen. Binnen deze 3 maanden ga jij uit je comfortzone te stappen. Zeg ja tegen groei en leer hoe je jouw waardevolle tijd goed in kan delen.

De kracht van factor 3!

We gaan de laatste dagen van het jaar in. Alle goede dingen komen in drieen, hoe kunnen we dit jaar afsluiten met een BIG BANG!? Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Je wordt vaak afgeleid van de acties die je moet doen, waardoor je doelen ver van je af blijven staan.

Hoe zorgen we dat we niet afgeleid worden, dat we door kunnen gaan? Naomi en Remi bundelen hun krachten en helpen jou bij deze toffe challenge!

Dit gaan we doen!

 • 3 Focusdoelen
 • 3 Maanden
 • 3 Acties per dag

De doelen die je kiest, zouden doelen kunnen zijn waarvan je al een tijdje van hoopt, het te zullen behalen. Maar waar je, om een of andere reden, niet echt voor durft te gaan of in vast loopt. Je moet uit je comfortzone stappen om next level te gaan.

Daarbij gaan we elkaar scherp houden. In deze 3 maanden kan je meer bereiken, mits je deze challenge met 2 handen aan pakt!


Nu je dit leest/ luistert is het misschien al half oktober of eind oktober, maar jij kan nog steeds aanhaken! Het gaat er meer om dat we komend kwartaal steeds samen komen tijdens de sneaker support. We brengen in kaart, wat je doelen zijn, welke acties daar aan vast hangen. Maar ook hoe de afgelopen week was en hoe je komende week eruit ziet. Tijdens de sneaker support kan je ook om hulp of feedback vragen.

De sneaker support is jouw hulplijn!

Naomi: De energie is aanstekelijk! Als je een doel hebt, ga je harder lopen!

Naomi heeft veel ervaring met accountability groepjes, ze volgt onder andere al 15 maanden een salestraining en heeft na afloop van die training met de mede cursisten een accountability groep. Wekelijks sparren houdt haar scherp. Consistent is ze elke dag bezig met het proces en de groei van haar business.

Samen met je collega’s werken is de manier om je doelen te behalen.

Remi: Belangrijk is dat je doelen onhaalbaar zijn. Het moet niet te makkelijk zijn. Je moet uit je comfortzone stappen, dan kunnen we meer succesvol zijn! Als je het niet haalt aan het einde van de lijn, dan ben je vele malen verder dan dat je eigenlijk zou zijn, als je niet dat focusdoel hebt gezet.

Afhankelijk van je doelen, kan je bepalen of je er langer over wil doen. Met een groter doel kan het nodig zijn meer tijd te investeren.

3 Focusdoelen

We gaan 3 doelen vaststellen op 3 verschillende vlakken. Belangrijk is om rekening te houden met de stenen die je hebt.

Remi: mijn stenen zijn mijn gezin, mijn carrière en mijn skills. Daar binnen ga ik mijn doelen bepalen en ik ga in deze podcast een doel met jullie delen.

3 Maanden

Bedenk hoe je deze maanden wil gaan verdelen. Je kan er per maand een thema aan koppelen. Waarna je terug gaat rekenen, wat moet je per week doen en wat moet je dan per dag doen? Als je een dag overslaat is het niet erg, maar dan moet je de volgende dag twee keer zo veel doen.

Als je je doelen bepaald hebt en je bent er enthousiast over, dan wil je er ook voor gaan. Je raakt gemotiveerd door de anderen acountability partners die ook enthousiast zijn over hun doelen. Hoe vaker je met elkaar in contact bent, hoe vaker je mailtjes voorbij ziet komen. Op een gegeven moment zie je dat groeien. Tijdens dit proces, zal je ook je tijd beter benutten. Dat komt omdat je nu je toekomst voor ogen hebt.

Remi: in mijn nieuwe boek lees je over A-spelers. A-spelers hebben 5 dingen nodig om succesvol te zijn. De eerste vier ga je bouwen op het moment dat je met een selecte groep deze challenge in gaat.
 1. Een speelveld vol A-spelers
 2. Uitdagingen (als je deze mensen samen zet, dan wordt de uitdaging plezier)
 3. Kansen
 4. Groei
 5. Geld

3 Acties

Het bedenken van deze doelen is niet moeilijk. Vervolgens ga je daar een plan op maken. Heb je verschillende activiteiten? lan deze dan in blokken in je agenda. Tijdens deze challenge plan je minimaal 3 acties per dag in je agenda, per doel één actie. Door het goed in te delen, zal je zien dat je meer en meer acties kan gaan doen, omdat je er tijd en ruimte voor hebt gecreëerd.

3 tips van Naomi:

 1. Begin de dag met wat je niet leuk vindt. Hiernaast focus je op de groei van jouw bedrijf.
 2. Wat je veel energie kost doe je in de middag. Naomi doet bijvoorbeeld sales in de middag, afhankelijk van de gesprekken, kan het veel energie kosten. Verder zijn mensen over het algemeen makkelijker te bereiken.
 3. Wat mentaal weinig energie kost doe je aan het einde van de dag.

Door dit toe te passen heb jij niet meer het gevoel geen tijd te hebben.

Bereid je goed voor, stippel je actieplan uit en blok het in je agenda. Kijk naar je energie, waar hik je tegen aan? Als je aan het werk gaat, doe het gelijk.

Remi: Al zie je de top nog niet, blijf klimmen! Je voelt de drang om je doelen te behalen, maar je geeft jezelf 3 maanden en je moet in het proces geloven.

95% van het ondernemen is helemaal niet leuk, je hebt allerlei struggles, maar de struggles worden makkelijker als je een einddoel hebt. Sporten of afvallen is ook niet leuk. Je kan niet in een dag 10 kilo afvallen, maar je kan na 2 weken op de weegschaal wel verschil zien.

Om te kijken of je in de juiste richting zit om doelen te stellen hebben we alvast een aantal vragen om te beantwoorden:

 1. Wat vind ik echt belangrijk in mijn leven (jouw stenen)
 2. Welke 3 doelen wil ik in deze 90 dagen bereiken?
 3. Waar verlies ik mijn momentum? Oftewel waarom laat ik kansen liggen?
 4. Wat kan ik doen om weer controle te krijgen?
 5. Welke routines en gewoontes kan ik bouwen in deze 90 dagen?
 6. Hoe vind ik rust en plezier in mijn leven?

De rust ga je vinden in je planning. Vertrouw op het proces. Denk jij ik kan het allemaal zelf wel, prima. Maar wat wij zien, is dat accountability werkt. We zien dat de personen die er altijd bij zijn het ook gelijk in de praktijk toepassen. Deze mensen maken echt verschil.

Deze week staat in het teken van nadenken over wat jouw elementen zijn. Dit is nodig om de juiste doelen te stellen. Daarna volgt een actieplan kunnen we terug rekenen van maandelijks naar wekelijkse acties en dan naar dagelijkse acties.

Wil jij ook steeds beter worden en consistent je acties uitvoeren?

Heb jij iemand nodig die met een frisse blik naar jouw onderneming kijkt? Door tunnelvisie zie je niet meer wat er nodig is. Acountability partners kunnen voor jou als een spiegel fungeren.

Remi: Een carrière doel van mij is bouwen naar 7 inkomensstromen. Ik wil een bedrijf kopen en prompt krijg ik een bedrijf aangeboden. Daar ben ik nu mee begonnen en 1 van mijn doelen is dit bedrijf kopen en op 1-1-2023 het bedrijf lanceren. Op dit moment worden er problemen zichtbaar en zoek ik naar oplossingen. Wellicht is mijn doel onhaalbaar. Ik bijt me er in vast en lees me in en beetje bij beetje wordt het duidelijker. Ik hoef nu geen outcome te hebben, het gaat erom dat je vooruitgang gaat boeken.

Is deze challenge iets voor jou?

Dit programma is alleen geschikt voor ZZP Personal Trainers die:

 • concrete business doelen willen delen;
 • wekelijks 1,5 uur commitment willen geven om online aan hun doel te werken;
 • hun actieplan wekelijks met ons evalueren;
 • hulp te durven vragen aan collega ondernemers;
 • feedback willen te ontvangen van collega ondernemers.

Het is eigenlijk niet anders dan de werkwijze waarop je met jouw klanten aan hun doelen werkt, alleen gaan we nu samen aan jouw business werken. Naast de Sneakers Support hebben we binnen de community een accountability board, waar je je doelen aan kan geven en waar we kunnen kijken of het ook gelukt is.

Laten we samen ontdekken hoe ver je kunt groeien, wanneer je een accountability team achter je hebt staan en volledig gefocust de stappen neemt, die je zou moeten nemen om jouw doel te bereiken.

Doe je mee?

Bezoek >>> deze link om te ontdekken of dit is, wat jij momenteel nodig hebt!

Ben je niet te laat?

Je kunt in de maand oktober instromen, dat is geen enkel probleem! De 90 dagen gaan in, vanaf het moment dat jij start.

Let's grow!

Wil je meer weten over de plannen van Remi? 

Luister deze podcast, of haak aan bij de sneakers support en volg de stadiums waar Remi door heen gaat.

Heel veel luisterplezier!
Njoya day!

Reactie plaatsen