Podcast 75 - Fitnation recap en vooruitblik Fitfair Jaarbeurs, Remi en Naomi
09 november 2022 
1 min. leestijd

Podcast 75 - Fitnation recap en vooruitblik Fitfair Jaarbeurs, Remi en Naomi

Deze aflevering is te vroeg gepubliceerd en zou eigelijk pas over 2 weken gepubliceerd worden. De aflevering met Iris Westering hebben jullie nog tegoed.

De voordelen van live events komen naar voren, ook vertellen we het verschil tussen Fitnation en Fitfair Jaarbeurs, in onze beleving.

We kijken terug naar Fitnation:

  • De ervaringen, waardevolle inzichten die we hebben opgedaan en direct hebben toegepast in onze business.
  • Waarom we dit platform grotendeels "gratis" hebben gemaakt voor de ZZP personal Trainer/coach.
  • Zogenaamde "feedback" van Remi, welk topic is er niet besproken en is essentieel om onze branche en de sport professionals vooruit te helpen.

Een vooruitblik naar Fitfair Jaarbeurs, 25-26 November

  • Wat is het doel
  • Voor wie is het bezoeken van dit event een "must"
  • kortingscode voor jou als Fitness Professional


Waarom Fitfair voor jou als Personal Trainer, een must see is

Netwerken en het bundelen van krachten is nog nooit zo belangrijk geweest. Blok daarom 25 en 26 November in jouw agenda! 

Hét evenement waar de fitness fanatiekeling, de fitness professional en de clubeigenaar elkaar ontmoeten om de toekomst van onze branche vorm te geven. 

Beursvloer

Ontmoet gedreven en gepassioneerde bedrijven en professionals die met hun producten, kennis en ervaring, fitness naar een hoger niveau tillen. 

Aangezien er steeds meer bedrijven niet alleen een B2B focus hebben, maar ook direct leveren aan de consument, bewegen wij graag met deze ontwikkeling mee. 

Naast onze B2B exposanten, zien wij een meerwaarde om ook consumenten te inspireren en informeren. Hoe fanatieker de fitness fans, hoe meer beweging in onze branche! Een dikke win-win!

Masterclass Programma

Een gevarieerd aanbod voor de sportschoolhouder, pt-studio eigenaar, pt-ers, instructeurs en iedereen die fitness als hobby of passie heeft! Een geweldige spreker line-up, de leukste workouts en workshops en seminars over de meest uiteenlopende onderwerpen! 

Het volledige programma is te bekijken op de website, en natuurlijk start het plannen van jouw Fitfair bezoek in onze eigen event app! 

RECONNECT

We hebben een mooie samenwerking hebben met SolidSound / ClubJoy!  Zij zullen de komende jaren op zaterdag “The International Sports, Mind and Fitness Convention” organiseren.

De doelgroep die zij aanspreken: 80% Professionals, bestaande uit clubeigenaren, managers en instructeurs en 20% Fanatiek sporter.

Topics die centraal staan:

  • Body & Mind
  • Step/House & Dance
  • Functional Training & cycling

Teamwedstrijden voor Fitness fanatiekelingen

Als laatst hebben we dit jaar een exclusieve samenwerking met de Njoya League. Een team sport competitie waarbij alles draait alles om een goede samenwerking met een flinke dosis FUN! 

Tijdens deze editie kun je je laten inspireren door atleten die samen grenzen verleggen en overwinningen vieren. Kortom, ruim 350 atleten zullen zorgen voor extra motiverende reuring op de beursvloer!

25% korting op jouw toegangskaartje 

We hebben een 25% kortingscode. Bezoek de >>> Fitfair ticket pagina

Zien we jou daar?
Groei je met ons mee?

Veel luisterplezier en Njoya day!

Reactie plaatsen