Ontdek hoe jij de waarde van jouw huidige klanten drastisch kunt verhogen
13 juni 2022 
0 min. leestijd

Ontdek hoe jij de waarde van jouw huidige klanten drastisch kunt verhogen

Je biedt (personal)training en coaching aan. Dat betekent dat je een start met een pakket waar je de basis mee op kunt pakken en zo uit kunt breiden.

Waarvoor zijn klanten bij jouw gekomen?

Precies, het vertrouwen om onder jouw begeleiding van A naar Beter te reizen. 

Wanneer jij zeker weet dat bepaalde producten of diensten een toegevoegde waarde bieden bij de begeleiding en de resultaten, dan is dit een kans die je met beide handen aan moet grijpen. 

Mensen gaan sowieso zelf op zoek naar extra tools, want wees eerlijk, iedereen is op zoek naar de perfecte tools zodat ze sneller resultaten zullen behalen ;) 

Jij bent de expert, jij hebt de connecties!

En wanneer je de connecties (nog) niet hebt gelegd, dan bel je bij mij of ons netwerk aan om je hierin te verdiepen. Korte lijntjes, een netwerk van experts en het bundelen van krachten zal jouw business verder helpen. 

Als je het goed aanpakt, zorg je ervoor dat je commissies krijgt uitbetaald bij doorverwijzing, je marges pakt bij inkoop en met herhaalaankopen een mooie extra inkomstenstroom opbouwt. 

Hoe je dit het best aan kunt pakken, laten we zien in de training.

Stuur ons een bericht als je deze training bij wilt wonen.

Uiteraard is deze training achteraf terug te kijken voor de leden: >>> Opnames Sneaker Support

Voedingssupplementen

Wil je meer informatie over het gebruik/de verkoop van natuurlijke supplementen die vrij zijn van chemicaliën, op de anti-doping lijst staan, niet genetisch gemodificeerd zijn en wel opgenomen worden door het lichaam? Stuur een berichtje, dan kan ik je hierover informeren!

Njoya Day en tot morgen :)

Reactie plaatsen