Podcast 67 - Terugkijken en bijsturen, we gaan iets veranderen!
29 juni 2022 
3 min. leestijd

Podcast 67 - Terugkijken en bijsturen, we gaan iets veranderen!

Wij weten waar jij als personal trainer/coach tegenaan kan lopen. In onze podcasts brengen we deze uitdagingen en oplossingen naar voren. Hiernaast bieden we een podium voor Fitness experts en Personal Trainers.

Maar er gaat iets veranderen!

Luister deze aflevering waarom en wat er gaat veranderen.


Ondernemen met passie

Naomi is al jaren sportprofessional en organiseert onder andere de Njoya League. Ook helpt ze mee bij Fitfair en haar rol als organisator in het algemeen wordt steeds groter. Ze heeft daardoor aardig wat petten op en onderneemt vol passie.

Naomi: ik word echt blij als ik zie dat mensen gaan sparren met elkaar en er oplossingen of samenwerkingen uit voort komen. Mensen bij elkaar brengen vind ik echt tof.

Er zijn veel verschillende teams waar Naomi bij betrokken is. Belangrijk is dan om efficiënt bij te houden wat er gebeurt en hoe veel tijd daar in gaat zitten.

Podcast

Zo ook bij deze Podcast waar ze de taken goed verdeeld door hem zelf op te nemen te bewerken en er visuals bij te maken, haar collega Karin bewerkt hem dan verder en ondertiteld, waarna de podcast door gaat naar Eveline, die een artikel bij de podcast schrijft. Als dit in orde is kan het geplaatst worden op de website, socials en podcastkanalen.

Door in kaart te brengen hoeveel tijd dit kost krijg je inzicht. Het is erg leuk om alles zelf te doen, maar Naomi heeft ook de behoefte aan vernieuwende onderwerpen en om andere mensen te laten spreken.

Belangrijk is dat de kwaliteit hoog blijft.

Al met al kost dit best wel veel tijd, we hebben onze community vol gestopt met podcasts, video’s en trainingen. Er is ondertussen informatie genoeg om mee aan de slag te gaan.

Na een podcast van de IMU (marketingpraat) besefte Naomi ook dat het geen zin heeft om in herhaling te vallen. We willen heel graag groeien, maar je bent al snel 4-5 uur per week kwijt zijn met een podcast opnemen, editten, uitschrijven, snippets maken en publiceren op verschillende kanalen. Maar we kunnen ook 4 a 5 uur bezig zijn met sales voor de groei van onze community en het begeleiden van de leden.

Verandering

Wat gaan we nu anders doen? Nee, we gaan NIET stoppen, we gaan om de week verder. Zodat we meer tijd kunnen besteden aan het werven en begeleiden van leden. We hebben dit concept ook opgezet als onderneming en niet als hobby.

Focus

De komende tijd hebben we gesprekken met inspirerende sprekers, docenten en andere fitnessprofessionals. Maar de focus komt voor Naomi meer te liggen op wat er achter de schermen gebeurt.

FitNation

Deze week hebben we met FitNation een podcast opname, wat heel tof is. Ze deden al evenementen, en tijdens corona kwamen daar webinars en podcasts bij. Topsprekers wereldwijd kwamen naar hun locatie in Amsterdam voor de live evenementen en de bekendere Fitness experts komen aan het woord tijdens de webinars en podcasts.

Ten tijde van Corona kon je een vraag insturen, die dan tijdens de webinar aan bod kwam. De crème de la crème van de business kwam bij FitNation om te spreken. Naomi vindt het een eer, om daar uitgenodigd te zijn.

Naomi: De branche is er echt aan toe om de volgende stap te maken.

We kunnen door onze krachten te bundelen veel sterker staan. Je ziet steeds meer ketens ontstaan en je kan daardoor gewoon veel meer dragen. Het is overigens ook veel leuker en beter om samen te werken. Take this next step!

Tot op heden hebben we deze podcast elke week gedaan, vanaf nu dus om de week op woensdag. Elke dinsdag van 12.00 tot 13.00 kan je bij de sneakers support aanwezig zijn, deze blijft op wekelijkse basis.

Thema

Elk kwartaal werken we aan een thema en we hebben dan ook 2 juli weer een kwartaalevenement waar fantastische sprekers komen.

✅ Remi, met een stukje balans en fundamentels van je bedrijf
✅ Kenneth en Chris, gaan het hebben over branding (vol praktijktips)
✅ Rob Trousselot, over de vernieuwende concepten die ze op de markt brengen
✅ Igor en Wassili, leren je over marketing en sales: Zichtbaar worden, leads genereren en opvolgen.

In dit 3e kwartaal nemen we je aan de hand om pro actief aan de slag te gaan.

Wij zijn jouw stok achter de deur, waardoor je het ook echt kan behalen.

Met de Sneakers Support gaan we aan de slag én als jij na dit uur gelijk een extra uurtje de tijd neemt, dan kan je jouw plannen al direct in de praktijk brengen. Zet jouw basis goed neer!

Ook hebben ze heerlijke maaltijden geregeld! Best belangrijk :)

Moet het het aankomend event missen? Reserveer dan 1 oktober in je agenda! Dan wordt er een volgend kwartaal event georganiseerd met wederom inspirerende sprekers.

Wil jij sparren met collega ondernemers en wekelijks aan je bedrijf werken, ipv in de ratrace blijven rondrennen?

Dan zien we je bij het kwartaal evenement of, kun je aanhaken bij ons kwartaal programma.

Wil je hier meer over weten?
Plan dan >>> via deze link een gesprek in

Luister vanaf nu om de woensdag naar een nieuwe aflevering en groei met ons mee.

Heel veel luisterplezier en Njoya day!

Reactie plaatsen