Van welke
23 augustus 2022 
1 min. leestijd

Van welke "fluff" kun jij vanaf nu afscheid nemen

Je hikt tegen die ene taak aan, omdat het simpelweg niet in jouw “wheelhouse” lijkt te liggen, maar je weet wel dat het toch echt zou moeten gebeuren om dichter bij je doel te komen. 

Om toch een voldaan gevoel te krijgen, kun je je bezig houden met taken die niet belangrijk zijn, maar jou wel een voldaan gevoel geven omdat je zoveel hebt “af kunnen vinken”😬

Ook zou het kunnen zijn dat je 80% van de tijd bezig bent met de zogenaamde randzaken, die de laatste 20% (of beter gezegd perfectie) “lijken” af te maken.

Welke taken zijn “must do’s” en “Nice to do” omdat het een voldaan gevoel geeft op korte termijn.

Vanmiddag tussen 12-13 uur, laten we tijdens de Sneaker Support Training zien, hoe je op deze manier tijd en dus energie kunt besparen, die je kunt investeren in het opladen van jezelf of het bouwen aan jouw business op lange termijn.

Jij bent immers een spiegel voor jouw klanten, maar wie is jouw spiegel? Fijn om te sparren met elkaar en de overbodige “fluff” te elimineren.

We sluiten deze Sneaker Support af met een Q&A

Hier kun je jouw uitdagingen of overwinningen delen en/of je kunt een collega uit de brand helpen door feedback te geven.

Wil je een keer aanhaken bij onze Sneaker Support? Stuur ons een berichtje en dan ontvang je de unieke link voor deze training📨

Uiteraard is deze training achteraf te vinden in ons Kennis- en netwerkplatform voor ZZP personal trainers/coaches🎬

Tot straks!

Reactie plaatsen