Podcast 58 - Wat viel er op bij FIBO en wat mag je verwachten van Fitfair Jaarbeurs
27 april 2022 
4 min. leestijd

Podcast 58 - Wat viel er op bij FIBO en wat mag je verwachten van Fitfair Jaarbeurs

In deze podcast vertellen Remi Brouns en Naomi Rinsampessy er meer over! ⤵️

FIBO

Dé vakbeurs voor fitness, wellness én gezondheid, is achter de rug. Naomi is daar heen geweest als Personal Trainer om verslag te doen voor NL Actief. Wat waren haar verwachtingen en wat is Naomi opgevallen.

Ook bespreken we wat je mag verwachten van Fitfair jaarbeurs 6-7 Mei. Remi zal vanuit Sportverloning een seminar geven. Hoe gaat de markt bewegen en waarom is het waardevol om naar Fitfair te komen?

Alles wat er beweegt komt bij de FIBO bij elkaar. Iedereen die internationaal onderneemt uit is aanwezig.

Aan netwerken werd dit keer veel aandacht besteed. De standhouders zijn blij met alle leads die ze daaraan over gehouden hebben. Dit maakte de beurs heel waardevol. Er was veel behoefte om te connecten. De mensen uit onze branche hebben de weg naar de FIBO teruggevonden!

Dit viel er op tijdens FIBO!

Wat er gelijk op viel is dat de communicatie niet helemaal duidelijk was is het nu voor B2B of B2C? Dat kan beter, zodat de standhouders daar makkelijker rekening mee kunnen houden. Wat ook op viel is dat bedrijven een product naar de markt brengen, maar ook de dienst eromheen organiseren, inclusief community en begeleiding.

Je hebt niks aan alleen een product, je moet weten hoe je ermee gaat werken. Aldus Naomi

Wat is er nieuw en waardevol voor jou als Personal Trainer?

Voor personal trainers zijn er attributen om functioneler te trainen, maar ook het virtuele aspect gericht op games is in opkomst.

OP FIBO GELANCEERD!
PLYOFOLD is een nieuw product. Er word veel gewerkt met plyoboxen. Ze zijn ontzettend onhandig om mee te nemen. Maar wat ze nu hebben is echt WAANZINNIG, de PLYOFOLD is in te klappen en daarom wel makkelijk mee te nemen. Ook voor de bootcampwereld en personal trainers is het handig en er is een handig karretje bij zodat je er niet mee hoeft te slepen. Tevens zijn ze makkelijk mee te geven aan klanten.

Bezoek >>> hun website voor deze toffe plyoboxen

Fitfair Jaarbeurs 6-7 mei, Utrecht! ⤵️

Remi staat te trappelen om naar Fit Fair te gaan en ook Naomi heeft er veel zin in.

Als Personal Trainer/ Coach zijnde moet je hier gewoon aanwezig zijn. Er valt super veel te leren! Je bent bij Fitfair om te gaan netwerken, samenwerken, leren automatiseren. Ook zijn er super veel handige producten die jij kan gaan verkopen om je omzet een boost te geven!

Voorpret
Voor de ticketprijs hoef je het niet te laten! En als je de code NJOYA25 gebruikt, dan ontvang je ook nog eens 25% korting op jouw toegangskaart.

De mailbox van Fitfair ontploft nu en we hebben nog een 1,5 week te gaan. Iedereen heeft er zin in, je moet er gewoon bij zijn! Iedereen leeft er naartoe.

Je gaat naar huis met inspiratie, je hebt dingen geleerd en gaat nadenken over hoe je je business gaat inzetten in deze veranderende wereld

Aldus Remi

De insteek van Fitfair is 60% is B2B en de andere 40% zijn onder andere fitness fanatiekelingen en sportprofessionals in spé.

Laat deze kans niet liggen en ga naar het Seminar van Remi!

Remi is aanwezig met Sportverloning. Sportverloning werkt heel breed, van onder andere zwemleerkrachten tot aangesloten verenigingen. 

Personeel wordt verloond, waardoor er een contractvrije eerlijke arbeidsmarkt ontstaat. Voor een eerlijk loon en kijkend naar de persoon zelf, zonder dat het meer geld, risico of administratie oplevert. Zo kunnen ze flexibel optreden en aan een inkomenszekerheid bouwen. 

Op zaterdag en op zondag zal Remi spreken, zorg dat je bij dit seminar bent. De komende weken zal Remi er al het een en ander over bekend maken.

Er moet een toekomstperspectief geboden worden, om meer klanten te helpen, hebben we kwalitatief goed personeel nodig. Er moet een eerlijke en transparante werkverhouding ontstaan, waarin de werkrelatie tussen de twee een gelijke is. Het is belangrijk geprikkeld te blijven, zodat je je kan blijven ontwikkelen en voor impact op de werkvloer kan zorgen.

Aldus Remi.

Als je mensen per uur betaald gaan ze meer uren werken, als je mensen per taak betaald gaan ze meer taken doen, als je mensen voor kwaliteit betaald gaan ze meer kwaliteit leveren.

Trainers die samen werken met therapeuten zorgen dat het niveau omhoog gaat. Maar laat jezelf ook opleiden, bijscholen en spar met collega ondernemers. Het niveau verhogen kan alleen op deze manier!

Luister deze podcast en krijg nog meer tips, leer hoe je impact maakt en niet afhankelijk bent van één partij.

Mensen die naar Fitfair gaan kunnen Remi Brouns vinden op de beursvloer. 

Hij staat altijd open om met jou het gesprek aan te gaan.

Ik heb een missie en ik ben niet te stoppen! Aldus Remi

Vergeet jouw 25% Fitfair korting niet!

Hét evenement waar de fitnessfanatiekeling, de fitnessprofessional en de clubeigenaar elkaar ontmoeten om de toekomst van onze branche vorm te geven.

Ontmoet gedreven en gepassioneerde bedrijven en professionals die met hun producten, kennis en ervaring fitness en sporten naar een hoger niveau tillen. 

MEER DAN 75 INSPIRERENDE SPREKERS! o.a Richard Bell, Chi L Liu, Hugo Braam
>>> Bekijk hier de sprekers

+160 PROGRAMMA ONDERDELEN VERDEELD OVER 17 AREA'S
>>> Bekijk hier het programma

100+ FITNESSMERKEN
Tussen het volgen van de toffe master classes kun je heerlijk netwerken en de nieuwste ontwikkelingen op de beursvloer ontdekken.
>>> Bekijk hier de merken

Zien we je daar?

Gebruik de kortingscode: NJOYA25 en ontvang 25% korting!
>>> Boek hier jouw ticket

Wil jij ten alle tijden sparren met collega ondernemers?

Elke week staat ons team voor jou klaar, haak jij ook aan? Deel jouw uitdagingen, hoogtepunten en/of help een collega uit de brand tijdens de Sneaker Support!

Stuur ons een berichtje en je ontvangt een unieke link om deze Sneaker Support bij te wonen.

Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen!

Veel luisterplezier en tot op Fitfair jaarbeurs.

Njoya day!

Reactie plaatsen