Podcast: Wat ben jij als coach echt waard?
22 juli 2021 
1 min. leestijd

Podcast: Wat ben jij als coach echt waard?

Wat ben jij als coach echt waard?

Als ondernemer met Sportverloning is één van de meest gestelde vragen wat een gemiddeld uurtarief is. Dit is tevens de vraag waar het lastigste antwoord op te geven is. 

Naast het feit dat tarieven enorm variëren afhankelijk van de provincie, stad of dorp waar iemand woonachtig is, is er ook enorm veel onduidelijk en dus discussie over:

  • brutoloon;
  • nettoloon;
  • werkgeverslasten etc.

We gaan kijken naar een uurtarief als kosten. We bepalen vervolgens de waarde van de coach en of dit in de kosten past en laten de details over aan de coach.

Dit scheelt veel tijd en zorgen voor een werkgever of opdrachtgever. Je kunt daadwerkelijk voor elke coach een aparte arbeidsvoorwaarden laten instellen, zonder gedoe en met de regie bij je coach. 

Om je alvast een Sneaker Preview te geven, hebben we een Podcast aflevering opgenomen, waarbij we een paar punten in grote lijnen bespreken. Luister je mee?

Vind je het fijn om er een gezicht bij te zien? Bekijk via >>> deze link de video

"Ikzelf ben al jaren een voorstander van transparantie richting de werknemer. Het kan veel makkelijker."

Tijdens deze Live Online Sneaker Class gaan we dan ook dieper in hoe we de verdienmodellen moeten veranderen in de sportbranche. Op deze manier kunnen we langdurige samenwerkingen makkelijker aangaan en tegelijkertijd aan de kwaliteit bouwen en behouden. 

zonder dat de ondernemer kopzorgen, risico of extra tijd en geld moet investeren.

In tegenstelling tot de Belastingdienst kun jij het ‘wel leuker maken en niet alleen makkelijker’.

Geef je snel op voor deze Sneaker Class, via deze link >>>

Je krijgt een hele hoop tips en trucs, waarin dit geen topic meer is dat je liever wegschuift, maar waarin je simpel, snel keuzes kan maken, zonder tien boeken te lezen, met heel veel juridische materie. 

Samen kunnen we het simpel en toepasselijk houden.

Reactie plaatsen